Olimpiadele Comunicării – PITCHERS feat. Victor Ponta

Posted on 20 aprilie 2008 de

20Am tot oscilat dacă să vă împărtăşim sau nu pe blog noutăţile privind finala Olimpiadele Comunicării. Vineri s-au tras la sorţi clienţii, cei pentru care, timp de 3 săptămâni, fiecare din cele 10 echipe va lucra la o campanie de comunicare.

Pentru mulţi, momentul tragerii la sorţi a fost unul emoţionant. Noi ştiam un singur lucru. Indiferent cine ne va fi client, ne vom face treabă cât mai profesionist cu putinţă. Ce a scos la iveală plicul extras de echipa noastră: Victor Ponta.

Gabriela e în dreapta, PITCHERşii în stânga, Ionuţ (care lipseşte) face poza

Vineri, domnul Ponta a fost resprezentat de domnişoara Gabriela Podaşcă, care ne-a adus la conştinţă informaţii privind campania pe care clientul o doreşte. Lucrurile au mers foarte bine. Am aflat ce vrea clientul de la noi. Acum mingea este la noi. Când o vom arunca, sperăm să fie punctul câştigător.

Ca să vorbim un pic şi despre sarcină, o să vă oferim un indiciu: Ce ar trebui să facă Victor Ponta ca să vă convingă că este un exponent al protejării mediului în Bucureşti?

PS: profităm de acest blog ca să adunăm şi ceva informaţii pentru partea de cercetare. Deci aşteptăm să vă exprimaţi părerea, liber, despre cum îl percepeţi pe Victor Ponta.

Reclame
Posted in: Fără categorie