"Minunea muzicală" în politică

Posted on 13 aprilie 2008 de

7Încep prin a-mi cere scuze pentru coerenţa acestui articol. Îl scriu în stare de şoc. Tocmai am deschis ediţia online a Cotidianului. Ce am văzut pe prima pagină m-a lăsat cu gura căscată. Moda introdusă de unele partide cu cântăreţii politicieni a fost dusă la extrem de PSD. În localitatea Stefanesti, Ilfov candidează pentru un loc în consiliul local, din partea PSD, nimeni altul decât… (momente de suspans) ADRIAN MINUNE. Ce aş putea să spun mai mult?! Indignarea mi se domoleşte şi lasă locul unui sentiment de lehamite. „România, mereu surprinzătoare!” Cred că este cel mai potrivit slogan pentru ţara noastră.

Nu am nimic cu maneaua, este un gen de muzică pe care îl ascult, dar nu vreau să îmi imaginez scenariul în care acest om lipsit de cultură poate îndeplini o asemenea funcţie. Acum că m-am calmat i-am găsit totuşi un „tovarăş” mai de succes manelistului („tovarăş” la nivel de educaţie): Marian Vanghelie. Uite că acum nu mai sunt aşa şocat.

O să pun acest articol la categoria „Marile probleme ale naţiunii”. Eu îmi forţez neuronii pentru o soluţie. Dar vă întreb şi pe voi: Ce mai putem face pentru România?

PS: Citeşte pe aceeaşi temă editorialul lui Ciprian Ranghel.

Reclame
Posted in: Fără categorie